Maisie Williams er klar på mere blod i kommende ‘Game of Thrones’-sæson: »Walder Frey var det bedste drab nogensinde«

Maisie Williams er klar på mere blod i kommende ‘Game of Thrones’-sæson: »Walder Frey var det bedste drab nogensinde«

Det lovede godt – eller i hvert fald dramatisk – for sæson 7 af ‘Game of Thrones’, da Maisie Williams forleden efter at have læst manuskriptet chokeret tog grimme ord i brug på Twitter. Hvem skal mon dø næste gang, er det presserende spørgsmål, og i et dugfriskt interview med Variety antyder den 19-årige skuespiller, at Aryas hævn- og blodtørst i hvert fald stadig står i lys lue.

Aryas iskolde, men suverænt tilfredsstillende, mord på superskurken Walder Frey var et af sjette sæsons højdepunkter for seerne såvel som for Williams selv, fortæller hun:

»Alle, fra alle afdelinger, sagde: ‘Du har haft det bedste drab nogensinde. Jeg tror ikke, der er en eneste i hele verden, der ikke er begejstret for, at Walder Frey er borte’. Så det føltes meget, meget godt«.

Hun fortæller videre om Aryas udvikling og tilkæmpede position som snedig og brutal hævner:

»Det er trist, når vores helte går for langt og ikke bare gør deres arbejde, men faktisk nyder det, og du ser et forskruet glimt i deres øjne (…) Jeg synes, det er bekymrende, fordi jeg holder af denne lille pige, og hun er stadig en lille pige«.

Selvom Williams håber på en genforening med Cersei eller Melisandre i den kommende sæson, tør hun dog ikke lade førstnævnte isdronning blive endnu et kryds på mordlisten:

»Jeg føler, at folk så ville komme efter mig, for selvom ingen kan lide Cersei, elsker vi at hade hende, og jeg elsker at hade hende. Men for fortællingen ville det være cool at møde en af dem og stikke et sværd i dem«.

Williams fortæller også, at hun er tilfreds med, at ‘Game of Thrones’ lakker mod enden:

»Gode ting må slutte, eller de stopper med at være gode. Det varer ikke evigt, og vi har gjort, hvad vi kom for at gøre. Det er på tide at slutte det her, og den (serien, red.) vil have den slutning, den altid var bestemt til at have, og det er noget særligt«.

Læs også: ‘Game of Thrones’-skabere løfter lidt af sløret for næste sæson

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af