Se trailer: James Franco og Seth Rogen indtager ‘det gamle’ Hollywood i ‘Zeroville’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er næsten to år siden, at James Franco annoncerede, at han arbejdede på filmen ‘Zeroville’ om filmnørden Vikars oplevelser i 1960’ernes ‘gamle’ Hollywood. Nu er en fire minutter lang trailer til filmen landet ud af det blå, og den tyder på, at vi har at gøre med en komedie helt i Franco og bedstevennen Seth Rogens ånd.

Franco spiller selv Vikar, der bærer rundt på en temmelig irriterende tatovering af Montgomery Cliff og Elizabeth Taylor på sit kronragede baghoved, imens Rogen spiller filminstruktøren/surferhippien Viking Man. Plottet er centreret om Vikars fund af en hemmelig film, der er gemt i rullerne på alle film, der nogensinde er lavet, men vi kommer vidt omkring i den fragmentariske trailer, som etablerer en satirisk distance til både karakterer og setting.

Også Megan Fox, Dave Franco, Jackie Weaver, Danny McBride, Craig Robinson og Will Ferrell er en del af det sprudlende cast. Premieredatoen er endnu uvis.

Læs også: James Franco og Nick Jonas viser den mørke side af fraternities i ‘Goat’ – se trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af