Se trailer: James Francos oprørsdrama ‘In Dubious Battle’ ligner en stjernespækket rodebutik

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De fleste ved, at James Franco har talent for at spille den sjove stoner-type, men han har samtidigt også været godt i gang som instruktør med en håndfuld spillefilm. Francos næste instruktørprojekt er en filmatisering af den amerikanske forfatter John Steinbecks seriøse klassiker ‘Det ukuelige sind’ fra 1936, som der netop er kommet den første trailer til.

‘In Dubious Battle’, som filmen hedder, fortæller historien om en gruppe fattige frugtplukkere, der i 1930’ernes Californien strejker for bedre løn. I traileren er der nogen, som gør oprør, men det er så også det eneste, man med sikkerhed kan konkludere ud fra den rodede trailer, der formår at introducere alting og ingenting. Det fungerer altid godt, når traileren kun lige pirrer ens nysgerrighed uden at afsløre for meget, men traileren til ‘In Dubious Battle’ virker mest af alt bare rodet.

Man kan kun håbe på, at det endelige resultat ikke kommer til at bære præg af den samme dårlige præsentation, for Franco har virkelig formået at samle et stjernefyldt cast med navne som Bryan Cranston (’Breaking Bad’), Ed Harris (’Apollo 13’), Robert Duvall (’The Judge’), Selena Gomez (’Spring Breakers’), Vincent D’Onofrio (’Daredevil’) og James Franco selv.

‘In Dubious Battle’ er hverken Francos første instruktørtjans eller hans første forsøg på at tilpasse en amerikansk litterær klassiker til det store lærred. Han har tidligere instrueret filmatiseringen af Cormac McCarthys ‘Child of God’ fra 1993 i filmen med samme titel fra 2013 og William Faulkners ‘Brølet og vreden’ fra 1929 i filmen ‘The Sound and the Fury’ fra 2014, som begge fik ringe kritik af anmelderne.

Læs også: Se trailer: James Franco og Seth Rogen indtager ‘det gamle’ Hollywood i ‘Zeroville’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af