Tårnhøje forventninger: De dugfriske serier, vi ser mest frem til i efterårssæsonen

Alle årstider er gode serieårstider, og sommeren har da også allerede budt på højdepunkter som ’The Night of’ og anden sæson af ’Mr. Robot’. Men hvilke nye sager bør man tjekke ud i efterårssæsonen? Få overblikket her.

1. ’Westworld’

Hvad er det?
HBO’s kommende storsatsning er en serieudgave af Michael Crichton-filmen af samme navn fra 1973. Det er en scifi-western om en forlystelsespark, hvor hovedattraktionen er de livagtige robotter. En dag begynder robotterne pludselig at dræbe gæsterne.

På rollelisten er Ed Harris, som den rebelske robot The Man in Black, Anthony Hopkins, Thandie Newton, James Marsden og danske Sidse Babett Knudsen, der kom med på et afbud fra Miranda Otto og spiller parkens leder.

Hvem står bag?
’Westworld’ har været omgærdet af en vis usikkerhed, da det tidligere på året kom frem, at produktionen blev sat i bero, så folkene bag kunne finpudse manuskripterne. Premieredatoen blev udskudt til 2017, men for nylig blev det så offentliggjort, at serien er klar allerede til efteråret.

Hovedforfatter er Lisa Joy og Jonathan Nolan, bror til og hyppig manuskriptforfatter for Christopher.

Får premiere på HBO Nordic i løbet af efteråret.

Soundvenue 1 / 8 Soundvenue