Ben Wheatleys stjernespækkede ‘Free Fire’ kombinerer vold og humor – tjek traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Engelske Ben Wheatley er en af de mest spændende, nyere europæiske filmskabere. Hans film – som ‘Sightseers’, ‘Kill List’ og ‘Down Terrace’ – er voldelige, skæve og overraskende, og tidligere på året var han aktuel med det futuriske klassedrama ‘High-Rise’, der har Tom Hiddleston i hovedrollen.

Wheatley er særdeles produktiv, og allerede nu er han aktuel på Toronto International Film Festival med sin nye, actionspækkede film ‘Free Fire’.

Den første trailer til filmen er lige landet, og det ser både hæsblæsende og underholdende ud. Hele handlingen udspiller sig i et forladt varehus, a la ‘Reservoir Dogs’, i 70’ernes Boston, hvor en våbenhandel går galt. Herfra er der dømt kaotisk skudkamp, hvor begge parter prøver at komme hinanden til livs, dog uden at være særligt gode til at ramme.

Rollelisten indeholder stærke navne som Brie Larson (‘Room’), Cillian Murphy (‘Inception’), Sam Riley (‘Control’), Armie Hammer (‘The Man from U.N.C.L.E.’) og Sharlto Copley (‘District 9’). En broget flok, der ser ud til at have en fantastisk kemi sammen. Derudover er Martin Scorsese executive producer, hvilket også må siges at tale til filmens fordel.

‘Free Fire’ ser også ud til at indeholde en god portion sort humor, lidt som i den kulsorte ‘Sightseers’, der handlede om et dysfunktionelt, morderisk par på campingferie.

Det vides endnu ikke, om ‘Free Fire’ kommer til Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af