Første trailer til ‘Fifty Shades Darker’ er mørkere end sin forgænger

I går fik ‘Fifty Shades’-hungrende fans stillet en brøkdel af deres sult, mens skeptikerne fik mulighed for at lade geværerne, da den første teaser til ‘Fifty Shades Darker’ landede.

Efterfølgeren til successen ‘Fifty Shades of Grey’ har en del at skulle bevise, efter den første film høstede uflatterende anmeldelser og et væld af Razzie-priser. Måske vil det klæde filmatiseringerne at iklæde sig et mørkere udtryk, og det tyder noget på, at det netop er den vej, serien går, skal man tro den første trailer.

Christian Grey (Jamie Dornan) kæmper for at få Anastacia (Dakota Johnson) tilbage, men hun nægter at lege med pisk og ordensregler, hvis hun skal blive. Grey accepterer hendes betingelser, de forelsker sig igen, men selvom parforholdets eneste nye regel bebuder, at der ingen hemmeligheder er, synes bægeret at flyde over med dem.

Der er lidt mere ‘Gone Girl’ end call girl i denne thrillerflirtende trailer (tilsat et helt nyt Miguel-cover af Beyoncés ‘Crazy in Love’, som Bey selv sang i en slow-version til etteren), og måske har den nye instruktør James Foley netop lånt lidt fra ‘House of Cards’ og ‘Billions’, som han tidligere har instrueret. Der er også nye kræfter bag manuskriptet, efter Kelly Marcel tog afstand til den første film.

Om ‘Fifty Shades Darker’ bliver mere end lette piskesmæld og ømme seksuelle eskapader, får vi at se, når filmen får premiere herhjemme den 9. februar 2017.

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS