Første trailer til Netflixs mockumentary om maskotter er fyldt med komiske stjernestunder

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På den anden side af sommerens OL er vi endnu en gang blevet forsikret om, at tempoet er højt og kravene høje i sportsverdens top. Men Netflix’ nye mockumentary sætter fokus på den åbenbart lige så dramatiske Gold Fluffy, hvor udklædte, overdimensionerede og bevægelsesudfordrede maskotter dyster om hæder og ære i en film spækket med komisk talent.

Bag kameraet står den kultdyrkede instruktør Christopher Guest, der gennem tiden har fået den humoristiske mockumentary som varemærke med film som ‘Best in Show’ om en hundekonkurrence og ‘The Mighty Wind’ om et folkbands genforening. I ‘Mascots’ har han taget nogle af sine faste skuespillere med sig og forhøjet indsatsen med endnu mere blændende talent som Jane Lynch (‘Glee’), Chris O’Dowd (‘Bridesmaids’), Zach Woods (‘Silicon Valley’) og Jennifer Coolidge (‘Legally Blonde’) for at nævne nogle få.

Første trailer må siges at være sjældent vellykket, og smilene begynder at tage form, når vi her for første gang møder Alvin The Armadillo, The Fist, Danny The Donkey og det halverotiske blyantspidspar – i en verden, hvor overkompensering er en dyd, og honourable mention er en underlig førsteplads.

‘Mascots’ rammer Netflix den 13. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af