Første trailer til storfilmen ‘Passengers’ med Jennifer Lawrence og Chris Pratt er landet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis man nu skulle vågne op i rummet 90 år for tidligt med ét andet menneske, ville Chris Pratt og Jennifer Lawrence i hvert fald ikke være i bunden af ønskelisten.

Pratt og Lawrence teamer for første gang op i den stort anlagte rumfilm ‘Passengers’, der at dømme ud fra den første trailer ligner et – forhåbentligt vellykket – miks af ‘Moon’, ‘The Martian’, ‘Interstellar’, ‘Gravity’,  ‘Sunshine’ og ‘When Harry Met Sally’ (!).

De to wisecracking Hollywood-charmetrolde spiller Aurora og Jim, der er blandt de 5000 passagerer, som rejser mod en ny koloni i rummet på planeten Homestead II. Rejsen varer lige så lang tid, som det føles at tage med DSB fra København til Aarhus, 120 år, så alle passagerne er i dvale (en virkelig seriøs stillekupé), lige indtil Aurora og Jim vågner takket være defekte søvnkamre. Og hvad skal de nå nu næste 90 år til at gå med? Jo, de går såmænd i baren, for noget skal man jo lave.

Det, der venter os, er tilsyneladende den sjældne genrekombination rom-fi, instrueret af norske Morten Tyldum, der blev Oscar-nomineret for ‘The Imitation Game’ og tidligere stod bag actionfilmen ‘Headhunterne’ med Nicolaj Coster-Waldau. Nu får han chancen på den helt store skala med to af verdens absolut største filmstjerner på plakaten – flankeret af Michael Sheen (som robot) og Laurence Fishburne.

‘Passengers’ får dansk premiere 22. december, årstiden hvor mange måske netop drømmer sig væk mod fremmede kolonier. »You die, I die«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af