James Franco får hovedrolle i film over scorebogen ‘The Game’

James Franco får hovedrolle i film over scorebogen ‘The Game’

Når man ser på listen over projekter, James Franco har gang i, er det svært ikke at blive imponeret – 13 film i post-produktion, to færdiggjorte og fire, hvor optagelserne stadig er i gang. Og nu kan Franco tilføje endnu et projekt til listen nemlig filmatiseringen af Neil Strauss’ ‘The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists’ fra 2005.

Filmen kommer til at have den noget simplere titel ‘The Game’, og bygger på Strauss’ selvbiografiske bestseller, der handler om hans oplevelser i et ‘pick up artist’-fællesskab, der bedst kan beskrives som en score-skole. Lederen af ‘PUA’-fællesskabet kalder sig Mystery (James Franco), og det er ham, der lærer de aspirerende scorekarle, hvordan de på bedste vis gør sig tilnærmelser over for det modsatte køn. Det minder om noget, som Barney fra ‘How I Met Your Mother’ kunne have opfundet.

James Franco er også sat til at skulle producere filmen sammen med Demian Gregory som del af en produktionsaftale på i alt fire film.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘The Game’ er sat til at have premiere, ligesom de øvrige tre film, som er inkluderet i produktionsaftalen, heller ikke er afsløret.

Læs også: Se trailer: James Francos oprørsdrama ‘In Dubious Battle’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af