Jared Letos nyeste forvandling: Skal spille Andy Warhol i biopic fra ‘Vinyl’-forfatter

Jared Letos nyeste forvandling: Skal spille Andy Warhol i biopic fra ‘Vinyl’-forfatter

Efter Terence Winter blev fyret fra sin showrunner-tjans på den nu nedlukkede HBO-serie ‘Vinyl’, og Jared Leto fik en mere end lunken modtagelse på sin psykopatiske Joker i ‘Suicide Squad’, kunne begge herrer godt bruge en succes på cv’et.

Nu går de to sammen for at lave en biopic om en mand, der blev verdenskendt for at replikere Campbell’s Soup dåser og Marilyn Monroe-billeder i brede farvepaletter.

The Hollywood Reporter kan nemlig bekræfte, at en kommende film om Andy Warhol har landet Jared Leto i hovedrollen som multikunstneren, der levede et både besynderligt og fascinerende eksklusivt liv som popkulturelt ikon og vært for alskens talent og kendisser i Manhattens The Factory. Manuskriptet leveres af Winter, baseret på det 600-sider store værk ‘Warhol: The Biography’, men en instruktør er endnu ikke tilknyttet.

Warhol-figuren er blevet portrætteret utallige gange gennem filmhistorien af alt fra David Bowie (‘Basqiat’) til Bill Hader (‘Men in Black 3’) og for nyligt af Cary Elwes i den kommende Kevin Spacey-film ‘Billionaire Boys Club’.

Winthers Warhol-projekt bliver tilmed ikke hans første møde med kunstneren, eftersom Warhol gæstede ‘Vinyl’ i hele tre afsnit i skikkelse af John Cameron Mitchell.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.