Joseph Gordon-Levitt: Derfor er ‘The Dark Knight Rises’ kontroversielle slutning perfekt

Joseph Gordon-Levitt: Derfor er ‘The Dark Knight Rises’ kontroversielle slutning perfekt

Det var en noget nær umulig opgave, Christopher Nolan stod over for, da han skulle afslutte sin Batman-trilogi efter at have sprængt alle forventninger med forgængeren ‘The Dark Knight’ fra 2008. Derfor er det heller ikke overraskende, at adskillige af trilogiens fans var uenige med måden, hvorpå Nolan bandt sløjfe på Batmans historie.

Nu kommer Joseph Gordon-Levitt filmen til sen undsætning i et interview med The Playlist og forklarer, hvorfor slutningen på ‘The Dark Knight Rises’ i hans øjne var den perfekte afrunding på trilogien.

»Det at en anden mand end Bruce Wayne bliver en slags Batman i slutningen, det synes jeg er den perfekte slutning på historien«, siger Gordon-Levitt, som også tilføjer:

»Jeg ved, at vi alle er vant til den slags Marvel-film, som bare er en endeløs serie. De har ikke rigtig en begyndelse, midte og slutning. Men jeg synes, at Nolan virkelig tænkte på filmen (‘The Dark Knight Rises’, red.) som en konklusion, og der er et tema som går igennem alle tre film«.

For dem, som ikke husker slutningen, kan den opsummeres med, at vi erfarer, at Blake, spillet af Joseph Gordon-Levitt, i virkeligheden er Robin, og mens vi ser ham finde Batmans hule, ser vi samtidig Bruce Wayne nyde sit otium i Firenze.

Gense slutningen her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af