Ny true crime-HBO-serie på vej fra instruktøren bag ‘The Guard’ og ‘Calvary’

Ny true crime-HBO-serie på vej fra instruktøren bag ‘The Guard’ og ‘Calvary’

True crime-bølgen lader til at være ustoppelig. O.J. Simpson, Robert Durst, Steven Avery og Amanda Knox – gamle sager af alle afstøbninger tages op af ihærdige dokumentarfolk, og vi lapper det i os med største fornøjelse.

Netflix har fået overtaget med ‘Making a Murderer’ og ‘Amanda Knox’, efter HBO lagde hårdt ud med ‘The Jinx’ sidste år, men nu melder instruktøren John Michael McDonagh ud, at han har en true crime-HBO-serie på vej. Denne gang vil der dog formentlig være tale om en fiktionsserie baseret på virkelige hændelser snarere end en dokumentarserie.

Den bliver otte timer lang og er baseret på en bog, men det er så også noget af det eneste, som instruktøren bag de sorthumoristiske og vidunderligt fornøjelige ‘The Guard’ og ‘Calvary’ kunne dele med offentligheden, da Yahoo Movies forleden satte ham stævne.

Det bliver spændende at se, hvordan McDonaghs karakteristiske blanding af bidsk drama og uforbeholden humor overføres til dokumentarform.

Inden da er John Michael McDonagh allerede aktuel til oktober med sin seneste film, ‘War on Everyone’, der ser ud til at blive lige så mørk og humoristisk, som hans tidligere værker, og som i øvrigt har fået glimrende anmeldelser.

Læs også: Se traileren til den roste ‘War on Everyone’ med bad cops, skarpe replikker og Alexander Skarsgård

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af