Nyt om ‘Arrested Development’ sæson 5: »Det ser virkelig godt ud«

Nyt om ‘Arrested Development’ sæson 5: »Det ser virkelig godt ud«

På søndag bliver de største tv-serier hædret, når Emmy-uddelingen ruller over skærmen. Allerede i den forgangne weekend blev Creative Arts-ceremonien afholdt over to nætter, hvor tekniske præstationer, reality-tv og gæsteoptrædener blandt andet hyldes.

Her fik ‘Mr. Robot’, ‘Archer’ og en længe forbigået Amy Poehler deres første Emmy, mens ‘Game of Thrones’ og ‘The People v. O.J. Simpson: American Crime Story’ lagde sig i front i Emmy-kapløbet med henholdsvis ni og fem statuetter hver.

Men også bag kulisserne kom der store nyheder ud af aftenenes fest. Jessica Walter, der spiller med i serien ‘Archer’, og som de fleste nok kender som Lucille Bluth fra ‘Arrested Development’, kunne nemlig love fremskridt i tilblivelsen af sidstnævnte kultseries nye sæson.

Først forlød det i april sidste år, at den Netflix-genoplivede serie om en mildest talt dysfunktionel rigmandsfamilie ville få hele 17 afsnit mere, og senere i juni blev det bekræftet, at serien ville få premiere på Netflix i 2016, og optagelserne skulle påbegyndes i januar. Vi har dog stadig ikke fået en ny sæson om Bluth-familien, men der er ifølge Walter ingen grund til at opgive håbet.

»Det ser virkelig godt ud«, fortalte hun til Deadline.com efter ‘Archer’-sejren. Hun måtte dog erkende, at »jeg har ingen datoer«, men kunne til gengæld bekræfte, at på trods af de forskellige skuespilleres mange karriereplaner ved siden af så er »alle ombord«. Femte sæson synes således et skridt tættere på at komme i kassen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af