The Roots spidder Donald Trump hos Fallon – spiller Erykah Badus ’20 Feet Tall’

The Roots spidder Donald Trump hos Fallon – spiller Erykah Badus ’20 Feet Tall’

Det er blandt fans blevet opfattet som dybt kontroversielt, at Jimmy Fallon denne uge inviterede Donald Trump som gæst i ‘The Tonight Show’ – blandt andet er Fallon på sociale medier blevet beskyldt for at sælge sin sjæl til Djævelen.

Men da Republikanernes indeed dæmoniserede præsidentkandidat forleden gjorde sin entré i studiet, var Fallon og The Roots naturligvis på pletten med en underspillet, men utvetydig kritik af Trump. The Roots spillede nemlig Erykah Badus ’20 Feet Tall’, hvor linjerne for uindviede lyder: »Then you, you built a wall, a 20-foot wall, so I couldn’t see«.

Fans har været hurtige til at opsnappe, at teksten refererer til Trumps valgløfte om at tvinge Mexico til at bygge en gigantisk mur ved grænsen til USA for egen regning.

Man kan diskutere, om det så var for jovialt, da Fallon senere bad om tilladelse til at rode Donald Trump i den tynde, orange hårpragt. Se klippet nedenfor.

Læs også: Trump-bashing indtager moden – designere lægger ikke fingre imellem

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af