Tom Fords noir-thriller ‘Nocturnal Animals’ med Jake Gyllenhaal og Amy Adams har fået sin første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En dag modtager Susan Morrow en bog med posten. Bogen er skrevet af hendes eksmand og er en fiktiv thriller om en grusom uret, der rammer en uskyldig familiemand ved navn Tony Hastings.

»Jeg gjorde noget forfærdeligt mod ham«, fortæller Susan Morrow om sin eksmand, men hun fortæller ikke hvad. Det eneste, vi ser, er, hvordan den fiktive Tony Hastings smertefulde skæbne udfolder sig trin for trin.

Førte trailer til modedesigneren Tom Fords blot anden film, ‘Nocturnal Animals’, er landet, og den ser forrygende ud. Hvert eneste billede emmer af dyster stemning og æstetisk skønhed – og alle er selvfølgelig ulasteligt klædt. Både Amy Adams (‘American Hustle’) og Jake Gyllenhaal (‘Nightcrawler’) ser ud til at præstere deres absolut ypperligste, ligesom Michael Shannon også er perfekt castet som sydstatssherif.

Det, der tilsyneladende er bemærkelsesværdigt ved ‘Nocturnal Animals’, er måden, hvorpå Ford sætter to adskilte plots op, som kører parallelt med hinanden. Dermed bliver det op til publikum at udrede sammenhængen – hvis der altså er en sammenhæng – og finde hoved og hale i den komplekse og dybt mystificerede fortælling.

Tom Fords første film, ‘A Single Man’ med Colin Firth og Julianne Moore, var en dybt rørende og smuk fortælling om sorg og tab. ‘Nocturnal Animals’ ser ud til at tage et lignende afsæt, når vi skal finde ud af, hvilken ugerning Susan Morrow har forvoldt mod sin eksmand. Vi glæder os i hvert fald til at finde ud af, hvordan det hele hænger sammen.

Læs også: Her er filmene, vi glæder os mest til fra Venedig Film Festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af