Vin Diesel vil bringe afdøde Paul Walker tilbage til ‘The Fast and the Furious’

Vin Diesel vil bringe afdøde Paul Walker tilbage til ‘The Fast and the Furious’

Da skuespilleren Paul Walker døde i en bilulykke for tre år siden, var det et sørgeligt endeligt for en 40-årig, livskraftig mand, men også endemålet for karakteren Brian O’Conner, der havde været fast inventar i ‘The Fast and the Furious’-franchisen siden 2001.

Hans død den 30. november 2013 medførte store komplikationer for de igangværende optagelser af ‘Furious 7’, men takket være Walkers søskende Caleb og Cody og deres lighed med broren lykkedes det at færdiggøre filmen. Det burde så have været det endegyldige punktum i Paul Walkers karriere, men ifølge Caleb og Cody ønsker Walkers tidligere kollega Vin Diesel, at det kun bør være et komma.

Caleb fortæller Entertainment Tonight, at Diesel kontaktede ham for noget tid siden med en noget uventet forespørgsel: At genoplive Brian O’Conners karakter.

»Jeg havde en telefonsamtale med Vin i en time, vi talte om det for noget tid siden. Han ville have vores velsignelse«, fortæller Caleb i interviewet. Diesel ville vide hvornår, »det ville være acceptabelt at bringe Pauls karakter tilbage… for virkelig at lade hans fans vide, at han stadig er derude«.

Dielses idé skal nok vække forargelse blandt mange, og selvom Cody tilføjede, at Universal ville gøre alt, hvad de kunne, for at vise Walker respekt, så er det mildest talt etisk udfordrende ikke at lade Walker hvile i fred. Men med alskens teknologi til rådighed og familiens velsignelse, kan det være, at Walker igen kommer til at leve på filmlærredet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af