»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Anna Kendrick bejler til en rolle i Ben Afflecks Batman-film: Det ender akavet

Ben Affleck har både en ‘Justice League’-film og en Batman-film i støbeskeen og det er ikke gået hans kollega Anna Kendricks næse forbi. De er begge med i biografaktuelle ‘The Accountant’ og i den forbindelse gav de et “interview” (det er reelt end sketch. Tror vi.) til MTV’s After Hours. Det endte dog med mest at handle om Batflecks involvering i superhelte-franchisen.

Særligt da Anna Kendrick skifter til Robin-kostume kører det af sporet. Lad os bare sige så meget, at mikro-aggressioner, Donald Trump og at Ben Affleck ender med at synge Kendricks ‘Pitch Perfect’-sange.

Interessant er det dog, at det ikke er første gang Anna Kendrick har luftet idéen om at spille en superheltinde. For et par måneder siden i et interview med Net-A-Porter foreslog hun selv, at indtage rollen som Marvel-helten Squirrel Girl. Ja, det er en rigtig karakter: Halvt kvinde, halvt egern.

Altså, hvis Ant-Man kunne få sin egen film.

Læs også: Batflecks triste reaktion på ‘Batman V Superman’-kritik er hjerteskærende grinagtig

Advertisement