‘Assassins Creed’ får storstilet ny trailer: Se Michael Fassbender som snigmorder i det 15. århundrede

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er med et vist forbehold, at vi ser frem til Justin Kurzels kommende spilmatisering af det populære videospil ‘Assassin’s Creed’. Filmatiseringer af spil har historisk set ikke haft for vane at ende godt med skrækeksempler som ‘Max Payne’, ‘Hitman’ og det hav af spilbaserede film, der har Uwe Bolls navn på plakaten.

Men med det stigende antal af historiebaserede spil er det kun et spørgsmål om tid, før en filmskaber får brudt den dårlige stime, og ud fra den seneste trailer kunne ‘Assassin’s Creed’ være en mulig kandidat, når Michael Fassbender, Marion Cotillard og Justin Kurzel atter teamer op efter deres fælles indsats på ‘Macbeth’.

Ved hjælp af banebrydende ny teknologi får Callum Lynch (Michael Fassbender) mulighed for at udforske sine forfædres liv under den spanske inkvisition i det 15. århundrede – med det ekstra lag, at Lynchs forfædre var medlemmer af et hemmeligt samfund af snigmordere.

Traileren formår både at skabe associationer til spillet, samtidig med at filmen fremstår som en velskruet Hollywood-blockbuster.

Læs også: Fem spilfilmatiseringer vi ser frem til i 2016 med usikker bæven

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af