CPH PIX og Soundvenue præsenterer: Midnatspremiere på zombieactionhittet ’Train to Busan’ – eneste danske visning

CPH PIX og Soundvenue præsenterer: Midnatspremiere på zombieactionhittet ’Train to Busan’ – eneste danske visning

Et topmoderne højhastighedstog. En 400 kilometers rute fra Seoul til Busan i rasende fart. Og en zombievirus i fuld flor.

Hvad mere behøver man vide, før det står klart, at ’Train to Busan’ er et af de helt store trækplastre på årets CPH PIX-festival?

Vi er stolte af sammen med festivalen at præsentere den eneste danske visning af filmen, tilmed ved en passende midnatsvisning fredag den 28. oktober.

’Train to Busan’ bliver beskrevet som et kryds mellem ’Snowpiercer’, ’Dawn of the Dead’ og ’World War Z’ og er en toptunet actionaffære spækket med overdådige visuelle setups, rasende underholdende koreansk galskab og en underliggende samfundskritik, som det hører sig til i zombiegenren.

I centrum er en fortravlet, stenrig forretningsmand og hans datter, hvis eneste fødselsdagsønske er at besøge sin mor i Busan, men som i stedet ender midt i et zombificeret kaos.

»I næsten 45 minutter er ’Train to Busan’ på vej til at blive den bedste, mest presserende zombiefilm siden ’28 dage senere’«, skriver IndieWire i sin anmeldelse, mens New York Times formulerer det sådan her:

»I sprint direkte ud af porten dykker instruktør Yeon Sang-ho triumferende ned i en sandkasse af spildt hjernemasse og (karakterernes, red.) selvtilfreds entitlement«.

Køb billet HER – og tilmeld dig på Facebook HER.

’Train to Busan’
28. oktober 23.59
Palads sal 1 i København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af