Følg Barack Obamas skelsættende første uni-år i første teaser til Netflix-filmen ‘Barry’

Det er ikke længe siden, at ‘Southside with You’ havde premiere på årets Sundance-festival, hvori vi følger Barack Obama og den kommende førstedame Michelle på deres første date i 1989. Filmen fik en overraskende positiv modtagelse, og derfor tør vi også se frem til Netflix’ Obama-film, ‘Barrry’.

‘Barry’ følger Obama under hans første år på Columbia University i 1981. Et år, der var afgørende for den unge Barack, fordi han her udviklede sine holdninger om race, regeringen og Amerika.

‘Barry’ havde premiere ved dette års Toronto-festival, hvor den fik ros for sin ærlige skildring af en ung Obama, der stadig havde en masse at lære. Todd McCarthy fra The Hollywood Reporter skrev blandt andet følgende:

»’Barry’ fremstår som et involverende og troværdigt portræt af en intelligent ung mand, der stadig mangler at vokse og lære som person«.

‘Barry’ har den næsten ukendte Vikram Gandhi ved roret og debuterende Devon Terrell i hovedrollen som Barack Obama. Terrell får derudover selskab af Ashley Judd (‘Divergent’), Anya Taylor-Joy (‘The Witch’) og Jenna Elfman (Friends with Benefits’).

Læs også: Barack Obama møder Michelle i første trailer til romancedramaet ‘Southside With You’

Annonce