‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ får sin første trailer spækket med nostalgi og elskede karakterer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er svært for ‘Gilmore Girls’-fans forholde sig i ro, når man ser den første trailer til Netflix’ ventede ‘Girlmore Girls: A Year in the Life’. For udover at minde om, hvor nervepirrende tæt vi er på premieren, dukker en parade af seriens mest mindeværdige karakterer op på rad og række.

Som den to et halvt minut lange trailer skrider frem, møder vi selvfølgelig mor Lorelai (Lauren Graham) og datter Rory (Alexis Bledel), men også mange andre af Stars Hollows indbyggere. Lorelais kæreste Luke Danes (Scott Paterson), pigernes mor og bedstemor Emily Gilmore (Kate Bishop), den godhjertede tosse Kirk Gleason (Sean Gunn) og selvfølgelig Lorelais bedste veninde Sookie St. James (Melissa McCarthy). Alle sammen karakterer, der var med i de originale syv sæsoner.

‘A Year in the Life’ følger Lorelai og Rory igennem et år bestående af fire afsnit på 90 minutter, og det lader til, at seriens kvinder stadig har lige så mange problemer med livet og kærligheden som for ni år siden. Lorelai og Lukes forhold kører i ring, Emilys karriere som journalist synes kuldsejlet, før den overhovedet har taget fart, og matriarken Emily har sagt farvel til sin mand Richard (spillet af afdøde Edward Herrmann).

Så mon ikke den nye sæson både bringer tårer, grin, nostalgi-trip og utallige popkulturelle referencer.

‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ får premiere på Netflix 25. november.

Læs mere: Netflix’ ’Gilmore Girls’ får udgivelsesdato – se første teaser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af