J.J. Abrams afslører den næste film i ‘Cloverfield’-serien

J.J. Abrams afslører den næste film i ‘Cloverfield’-serien

J.J. Abrams tog tidligere på året fusen på os alle, da han pludseligt skiftede navnet fra sit filmprojekt ‘Valencia’ til ’10 Cloverfield Lane’. Ingen havde snakket om en ‘Cloverfield’-efterfølger i årevis, og derfor blev overraskelsen også hurtigt til entusiasme hos originalens store fanskare – en fanskare, der inkluderer Nicolas Winding Refn.

Men produceren J.J. Abrams er også klog nok til at vide, at det samme trick ikke virker to gange i træk, og annoncerer derfor sin ‘God Particle’ som værende den næste film i ‘Cloverfield’-universet, skriver The Wrap.

I ‘God Particle’ følger vi et hold astronauter, der gør en chokerende opdagelse. De ender med at kæmpe for overlevelse, i hvad der beskrives som en alternativ dimension.

Filmen skal instrueres af Julius Onah, der tidligere har lavet den ukendte ‘The Girl Is in Trouble’ og kommer til at have David Oyelowo (‘Selma’), Gugu Mbatha-Raw (‘Beyond the Lights’, ‘Concussion’), Daniel Brühl (‘Rush’) og Chris O’Dowd (‘Calvary’) i rollerne.

‘God Particle’ er sat til amerikansk premiere 24. februar 2017. Hvorvidt den kommer til Danmark, vides endnu ikke.

Læs også: Kommentar: ’10 Cloverfield Lane’ er lige det, Hollywood har brug for

Annonce