Mark Wahlberg i film om Boston Marathon-angrebet – se traileren til ‘Patriots Day’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mark Wahlberg og instruktør Peter Berg fortsætter ufortrødent samarbejdet efter ‘Lone Survivor’ og biografaktuelle ‘Deepwater Horizon’ med at bringe endnu en sand historie om amerikanske helte til det store lærred.

Dramaet ‘Patriots Day’ kredser om terrorangrebet i Boston 2013, hvor politibetjenten Tommy Saunders (Mark Wahlberg) står vagt ved det årlige maratonløb i Boston. En bombe går af midt i menneskemylderet, og jagten efter gerningsmanden sættes i gang.

Mark Wahlberg får assistance i form af John Goodman, Kevin Bacon og J.K. Simmons, der alle er med på eftersøgningsholdet som henholdsvis kommissær, FBI-agent og politibetjent. Derudover er blandt andre Michelle Monaghan (‘Source Code’) også at finde som Wahlbergs hustru, Carol Saunders,

Peter Bergs film kan godt blive en kende overpatriotiske i deres fremstilling, som i tilfældet med ‘Lone Survivor’, men vi håber, at ‘Patriots Day’ formår at levere en respektfuld og ærlig beretning om den skæbnesvangre dag.

Læs også: Anmeldelse af ‘Deepwater Horizon’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af