Se traileren til purung dansk instruktørs sjældne ungdomsdrama ‘Når solen skinner’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da den dengang blot 20-årige Frederik Baringtons kortfilm ‘Når solen skinner’ havde premiere på Syddansk Universitets filmfestival Guldægget i 2015, sad Anders Morgenthaler i festivalens jury, og han så omgående et potentiale i den unge instruktør.

Morgenthaler tilbød Barington at lave kortfilmen om til en spillefilm, og her knap et år efter får spillefilmen ‘Når solen skinner’ nu premiere under CPH PIX-festivalen, hvor den er inkluderet i programserien New Danish Talents. Det er ekstremt sjældent, at en så ung instruktør spillefilmdebuterer i Danmark.

‘Når solen skinner’ er et dybfølt ungdomsdrama om den 17-årige, kræftramte Sofus, der bor på hospice og er klar til at dø. Her møder han den jævnaldrende Sara, der med sit charmerende og direkte væsen går lige i hjertet på Sofus.

Selvom filmen på papiret lyder som en følelsesmæssigt tung omgang, er der også store mængder livsglæde at spore i den rørende fortælling.

‘Når Solen Skinner’ får premiere på CPH PIX den 28. oktober, kl. 20.00 i Empire, hvor du også kan møde den unge instruktør.

Læs også: Se teaseren til ‘Ækte vare’-instruktørs actionhævndrama ‘Underverden’ med Dar Salim, Roland Møller og Branco fra MellemFingaMuzik

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af