Barack Obama finder sit livskald i ny trailer til Netflix-filmen ‘Barry’

En æra er slut, når Barack Obama til januar takker af som amerikansk præsident, og op til det store farvel er filmverden begyndt at kigge tilbage på hans ungdom.

Richard Tannes romance ‘Southside With You’, der desværre ikke får dansk biografpremiere, følger en ung Baracks første date med en pige ved navn Michelle, og i den kommende Netflix-film ‘Barry’ er det Obamas identitetsskabende collegeår, der kommer under lup.

Den første lange trailer til ‘Barry’ er landet, og den efterlader ingen tvivl om, at den unge Barack selv dengang formåede at imponere sine medmennesker. Men selv i 1980’ernes New York var det svært for den halvt sorte Obama at finde sig til rette i en fordomsfuld verden og et klasselokale med primært hvide. »I fit in nowhere«, som han siger.

I rollen som den søgende, unge Obama ser vi den debuterende Devon Terrell, der får opbakning af Ashley Judd (‘Divergent’), Anya Taylor-Joy (‘THe Witch’) og Ellar Coltrane i sin første rolle siden gennembruddet i ‘Boyhood’. Det forholdsvist ubeskrevne blad Vikram Gandhi (‘Kumaré’) har instrueret ‘Barry’, der efter sin premiere på Toronto Film Festival høstede store roser for sit meget menneskelige portræt af præsidenten in spe.

‘Barry’ får premiere på Netflix den 16. december.

Læs mere: Følg Barack Obamas skelsættende første uni-år i første teaser til Netflix-filmen ‘Barry’

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold