Carrie Mathison vender tilbage til New York i traileren til sjette sæson af ‘Homeland’

Efter at have forhindret et terroristangreb i Berlin vender Carrie Mathison nu tilbage til New York for at være hjælpearbejder for amerikanske muslimer. Et komplekst og skrøbeligt magtskifte mellem den forhenværende og nyudnævnte præsident er dog ved at finde sted i perioden efter præsidentvalget, og en masse politiske interesser kommer i klemme.

Sådan beskrives omdrejningspunktet for sjette sæson af ‘Homeland’, der er sat til at have premiere til januar. Serien har indtil nu formået at holde et højt niveau ved at genopfinde sig selv og tage aktuelle politiske emner op.

Den Emmy-vindende serie vil udover de sædvanlige ansigter få besøg af Hill Harper (‘CSI: NY’), Robert Knepper (‘Prison Break’), Patrick Sabongui (‘300′) og Dominic Fumusa (’13 Hours’).

Læs også: ‘Homeland’ får forlænget levetid – sæson 7 og 8 bekræftet

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold