Ethan Coen uddeler svinere til Trump-hjælpere i skælmsk takkebrev

Ethan Coen uddeler svinere til Trump-hjælpere i skælmsk takkebrev

De færreste tænker på politik, når snakken falder på brødreparret bag film som ‘Fargo’, ‘The Big Lebowski’ og ‘No Country for Old Men’, men ikke desto mindre har den ene Coen-bror – Ethan – nu uddelt en rundhåndet omgang svinere i The New York Times, som går ud til alle dem, der med samvittigheden i behold hjalp Trump til magten.

Coen har forklædt kritikken som et takkebrev til alle de vælgere, som stemte på andre modkandidater til Trump end Hillary. Vi bringer et uddrag herunder – læs hele brevet her.

Anthony Weiner
»Du fandt også en overraskende måde at bidrage på! Tak, sir – dit nummer bliver aldrig gammelt!«.

Jimmy Fallon
»Hvordan formåede du at sætte et ufarligt lys på en person, der skræmmer så mange kvinder, udokumenterede familier og kommer med nedsættende bemærkninger til så mange minoriteter? Det kan ikke have været let! Tak!«.

Alle vores medievenner
»Tak for, at I bevarede jeres ry for balanceret debat. I balancerede Donald Trumps forslag om, at militæret bør henrette uskyldige familier til terrorister, med Hillarys e-mals. I balancerede oprørende racistiske løgne om Obamas fødsel med Hillarys e-mails. I balancerede en religiøs test ved grænserne, militærtortur, jokes om snigmord, ubegrundede anklager om valgsvindel, pral om befamling og paradoksale trusler om at sagsøge alle, der bekræftede praleriet, med Hillarys e-mails«.

Valgmandskollegiet
»Tak, fordi du er dig«.

8. De amerikanske vælgere
»For i sidste ende så gjorde vi det sammen. Vi gjorde det! Vi gjorde det virkelig!«.

Læs også: Rangering: Alle Coen-brødrenes film – fra værst til bedst