‘Parks and Recreation’ forudså historisk baseballsejr for to år siden

‘Parks and Recreation’ forudså historisk baseballsejr for to år siden

Da den sidste sæson af komedieserien ‘Parks and Recreation’ rullede over skærmen i februar 2015, gemte det på en profeti, der i nat gik i opfyldelse. I afsnit to, ‘Ron and Jammy’, siger karakteren Lucy (Natalie Morales), der på det tidspunkt arbejder i Chicago i 2017, at byen ånder fred og idyl, fordi de lokale baseballhelte Chicago Cubs vandt foregående års amerikanske baseball-mesterskab. Og det gjorde de rent faktisk i nat, dansk tid. Til Bill Murrays store glæde.

Chicago Cubs er lidt af en amerikansk kæledægge, fordi de i årevis har haft en taberforbandelse hængende over sig. Helt siden 1908, hvor de sidste gang vandt mesterskabet. Siden 1945 har de ikke været i finalen. Siden er forbandelsen blevet til en stående, popkulturel joke, der blandt andet var med i ‘Back To The Future II’, hvor de angiveligt skulle have vundet mesterskabet i 2015. Også rimelig tæt på for en film fra 1989.

Annonce

‘Parks and Recreation’ var altså right on the money, hvilket man sagtens kan kippe med hatten for til storyline, der formodentlig er skrevet i løbet af 2014. Natalie Morales gjorde selv opmærksom på den mulige forestående profeti-opfyldelse for en uges tid siden.

Forudsigelsen bliver endnu mere overraskende idet Cubs i 2015 havde en elendig sæson med 89 tabte kampe. Men at det er lykkes at ramme plet, er måske slet ikke så overraskende, for hardcore baseball-fans følger naturligvis også med i, hvilke hold, der tegner til at blive store et par år ude i fremtiden. Det var også sådan, manuskriptforfatter Michael Schur nåede frem til sin profeti, fortæller han The Washington Post.

Hvis man dog bare havde lyttet og oddset.

Læs også: Emmy Awards: Amy Poehler tabte igen – eller gjorde hun?