Sexfikserede Ulrich Thomsen og Nicolas Bro hyrer en lejemorder i ‘Dræberne fra Nibe’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter at have instrueret DR’s ‘1864’ med en blandet modtagelse til følge prøver Ole Bornedal lykken med komediegenren, som han hidtil kun har snuset til i miniserien ‘Charlot og Charlotte’ (1996) og ‘Vikaren’, der begge havde et fint komisk islæt.

Både castet – Ulrich Thomsen, Nicolas Bro, Ole Thestrup – og trailerens humoristiske tone fremkalder stærke associationer til Anders Thomas Jensens sorthumoristiske komedieperler som ‘Adams æbler’, tilsat en god omgang jysk dialekt.

De to sexfikserede håndværkervenner Ib og Edward (Bro og Thomsen) lever begge i ægteskaber, der er gået komplet i stå. Via sort arbejde har de gennem årene opsparet en mindre formue og beslutter sig derfor for at blive skilt fra deres koner (Lene Maria Christensen og Mia Lyhne), så de kan leve det gode live.

Men en skilsmisse viser sig hurtigt at blive langt dyrere end forventet, og så er det jo lettere bare at hyre en lejemorder. Der er bare det problem, at konerne hurtigt får samme idé.

‘Dræberne fra Nibe’ har premiere 12. januar.

Læs også: Ole Bornedal om det oversete mesterværk ‘Charlot & Charlotte’ og den evige kærlighed til det banale

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af