’Bad Moms’ får en toer – premieredato offentliggjort

’Bad Moms’ får en toer – premieredato offentliggjort

Ifølge vores anmelder var ’Bad Moms’ et udtryk for Hollywoods forskruede kvindesyn, men ved billetlugerne havde komedien vind i sejlene og hev imponerende 180 millioner dollar hjem på verdensplan. I Hollywood kalder en sådan kassesucces naturligvis på mere af samme skuffe.

Således har selskabet bag filmen, STX, annonceret, at de slemme mødre med Mila Kunis, Kristen Bell og Kathryn Hahn i front vender tilbage i 2017. Premieredatoen er allerede fastsat til den 3. november næste år, og titlen – ’A Bad Moms Christmas’ – indikerer, at der bliver tale om en regulær julefilm. Se en kort teaser herunder.

Mændene bag den første film, Jon Lucas og Scott Moore, skriver og instruerer ligeledes den nye film, mens de tidligere annoncerede planer om at lave en ’Bad Dads’-spinoff synes at være kasseret for nu.

Advertisement