Bryan Cranston er gangster i Amazons crime-drama ‘Sneaky Pete’ – se traileren

Amazon Prime kom til Danmark i sidste uge, og selvom udvalget stadig ikke svarer til det, som amerikanerne har til rådighed, er chancen for, at vi fremover får hurtigere adgang til nye Amazon-serier, alligevel blevet markant højere.

Derfor begynder vi også allerede nu at se frem til Amazons kommende crime-drama ‘Sneaky Pete’, der har Giovanni Ribisi (‘Avatar’, ‘Ted’) i sin første store hovedrolle over for ingen ringere end Bryan Cranston, der atter vender tilbage til den kriminelle løbebane.

Marius (Ribisi) er en svindler, nyligt løsladt fra fængsel, der stjæler sin cellekammerat Petes identitet for at opsøge hans fremmedgjorte familie, som ikke har set Pete i 20 år. Marius vil bruge den falske identitet til at bryde ind i et pengeskab, som kun Pete har adgang til, for at redde sin bror fra en ond gangster (Cranston).

Alle ni afsnit af serien får premiere den 13. januar på Amazon Prime, men der er ingen garanti for, at det også vil gælde den europæiske del af tjenesten.

Læs også: ‘Mad Men’-skabers næste serie går til Amazon efter benhård budkrig

Sponsoreret indhold
Verdens mindste 14-tommers laptop
ASUS har med ZenBook 14 skabt et lille, bærbart mesterstykke med enorme kræfter pakket ind i tidløst design. Læs mere her.
ASUS