Første trailer til ‘Spider-Man: Homecoming’ er landet – med Robert Downet Jr. som superheltementor

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Marvel har endelig fået filmrettighederne til ‘Spider-Man’ tilbage fra Sony, og det har de fejret ved at søsætte deres helt eget reboot af den ikoniske superhelt, hvis første film, ‘Spider-Man: Homecoming’, netop har fået sin allerførste trailer.

Vi blev allerede introduceret for Tom Hollands Spider-Man i ‘Captain America: Civil War’, der er en kende yngre, markant mere snakkende og en god portion sjovere end både Tobey Maguire og Andrew Garfields tidligere edderkoppemænd.

Traileren viser, hvordan den unge Peter Parker kommer under Tony Starks vinge, for at Stark kan lære ham om livet som superhelt. Da et grønt flyvende monster, der umiddelbart tyder på at være superskurken The Vulture (Michael Keaton i sin første superheltefilmrolle siden ‘Batman Returns’ fra 1992), gør sin altødelæggende entré i byen, har Parker dog svært ved at leve under Starks begrænsninger – og mon ikke han selv forsøger at stoppe det bevingede uhyre.

Filmen instrueres af ‘Cop Car’-instruktøren Jon Watts, og rollelisten tæller udover det unge stjerneskud Tom Holland også Hannibal Buress, Donald Glover og altså Robert Downey Jr.’s Tony Stark.

‘Spider-Man: Homecoming’ får dansk premiere 6. juli 2017.

Læs også: ‘Spider-Man: Homecoming’ finder sin Mary Jane på Disney Channel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af