Jennifer Lawrence og Chris Pratt er lige latrinære: Tager billeder af deres toiletbesøg

Jennifer Lawrence og Chris Pratt er lige latrinære: Tager billeder af deres toiletbesøg

Når man som blot to ud af 5.000 vågner 90 år for tidligt på et rumskib på vej mod at kolonisere en ny planet, er god kemi altafgørende, hvis ikke tiden skal blive for lang. Det er hvad Jennifer Lawrence og Chris Pratt har i udsigt i ‘Passengers’ – og heldigvis har de mindst én ting til fælles.

Det kom i går frem på to af deres mange stop på deres presse-tur fra late show til late show. De er nemlig begge to ikke bange for at dele toiletbesøg med resten af verden.

For Jennifer Lawrence kommer det til udtryk i et billede, som hun delte med TJ Miller, James Corden og resten af verden. På billedet sidder hun og tisser foran sin mor og veninde, der foreviger situation.

For Chris Pratt er der mere fokus på efterregningerne fra toiletbesøget. Og dem deler han gerne med de gamle kolleger Adam Scott og Nick Offerman fra ‘Parks and Recreation’. Hvis det ikke lige var for det nævenyttige japanske toilet.

Læs også: Chris Pratt tager pis på Jennifer Lawrence: Klipper hende ud af alle billeder på Instagram

Annonce