Tom Cruise giver ‘The Mummy’-reboot en ordentlig actionindsprøjtning – se den første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da den originale ‘The Mummy’ i 1999 rullede over biograflærrederne, fik den en blandet modtagelse af anmelderne, men blev en stor succes hos publikum takket være dens afbalancerende blanding af action, eventyr, skræk og humor – og den charmerende Brendan Fraser i hovedrollen.

I det kommende reboot er Fraser skiftet ud med den ikke-aldrende actionstjerne Tom Cruise, der i traileren kommer i problemer, da fragtflyet, der transporterer ham og en mystisk sarkofag, angribes af en sort sky af aggressive fugle.

Ud fra traileren at dømme er rebootet tættere på de nyere ‘Mission Impossible’-film end den originale ‘The Mummy’. Der er eksplosioner, flystyrt og automatvåben for alle pengene, når Cruise løber sig igennem halvdelen af trailerens hæsblæsende actionsekvenser.

Filmen instrueres af Alex Kurtzman, der efter en flittig producer- (‘Star Trek’) og manuskriptforfatterkarriere (‘Transformeres’) har taget instruktørspringet. Kurtzman har dog tidligere også instrueret ‘People Like Us’ med Chris Pine og står også ved roret på den kommende ‘Venom’-film om Spidermans mørke alter ego.

Cruise får assistance fra blandt andre Russell Crowe, Annabelle Wallis (‘Annabelle’) og Sofia Boutella (hende med det skarpe ben fra ‘Kingsman: The Secret Service’), der spiller den tusinde år gamle ægypterprinsesse, som findes begravet under sandet og bringer rædsel og ødelæggelse med sig, da hun vækkes fra sin dvale.

Læs også: Tom Cruise skal spille tusindårig mand i norsk instruktørs storfilm ‘Methuselah’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af