Afdøde Carrie Fisher skulle formentlig have stor rolle i indtil flere ‘Star Wars’-film

Afdøde Carrie Fisher skulle formentlig have stor rolle i indtil flere ‘Star Wars’-film

Carrie Fishers pludselige død mellem jul og nytår var et stort tab for både ‘Star Wars’-fans og Hollywood-showbiz i det hele taget. Lidt trøst var der dog: Fisher, der havde en betydningsfuld rolle som Princess Leia i ‘Star Wars Episode VII: The Force Awakens’, havde efter sigende færdiggjort alle sine scener til den kommende Episode VIII.

Men nye oplysninger indikerer, at Fishers genoptagede stjernekrigseventyr skulle have fortsat længere end blot Episode VIII – og som mere end et nostalgisk gensyn.

Informationer fra hjemmesiden Insurance Insider, der holder læserne opdateret på det internationale forsikringsmarked, viser, at det i hvert fald var vigtigt for selskabet bag, Disney, at holde på Fisher. Med en beskyttelses- og dækningsforsikring på cirka 351 millioner danske kroner (!) fra Disneys side var Fisher en værdifuld kontrakt for selskabet – måske fordi hun havde en vigtig rolle senere, sågar i ‘Star Wars Episode IX’?

Det er helt normalt, at selskaberne forsikrer deres skuespillere, men Fishers beløb er usædvanligt højt, og Insurance Insider konkluderer selv, at det skyldes en betydelig rolle i seriens niende film. I så fald står filmens instruktør Colin Trevorrow over for lidt af en opgave, når de på respektfuld og troværdig vis må tage afsked med Carrie Fisher og Princess Leia.

Læs mere: Carrie Fisher og Debbie Reynolds sidste tid skildres i den humoristiske og følelsesladede ’Bright Lights’ – se traileren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af