Døddrukken Anne Hathaway kontrollerer et gigantisk monster i første trailer til ‘Colossal’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en tid, hvor de fleste filmstudier satser på det sikre, må man tage hatten af for en film som ‘Colossal’. Ikke alene er den et bizart vovestykke, der ligner et kryds mellem ‘The Hangover’, ‘Pacific Rim’ og ‘Godzilla’, men der er også plads til et seriøst cast i kraft af Anne Hathaway (‘Interstellar’), Dan Stevens (‘The Guest’) og Jason Sudeikis (‘We’re the Millers’).

Anne Hathaway spiller hovedrollen som den festglade New Yorker Gloria, der smides ud af sin lejlighed, da hendes kæreste Tim (Stevens) bliver træt af hendes fordrukne væremåde. Uden andre valg tager Gloria tilbage til sin hjemby, hvor hun fortsætter sit heftige alkoholindtag og får et bartenderjob af sin barndomsven Oscar (Sudeikis).

Da hun en dag vågner op efter en grum brandert, erfarer hun, at et gigantisk, Godzilla-lignende monster har terroriseret Seoul natten over. Hvad værre er, så viser det sig, at det er hendes fordrukne handlinger natten over, der kontrollerer uhyrets hærgen.

Et helt og aldeles gakket præmis, komponeret af ‘Timecrimes’-instruktøren Nacho Vigalondo. Det vides endnu ikke, om filmen rammer de danske biografer.

Læs også: Her er filmene, vi glæder os mest til fra Toronto International Film Festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af