Donald Trump sender Twitter-tirade mod Meryl Streep: Kalder hende overvurderet og lakaj

Donald Trump sender Twitter-tirade mod Meryl Streep: Kalder hende overvurderet og lakaj
Foto: Getty Images

Ja, det måtte jo ske. Donald Trump er gået til modangreb på Meryl Streep efter hun brugte sin æres-Golden Globe til at omtale et essentielt øjeblik for hende i det forgangne år. Det var da Donald Trump gjorde grin med en New York Times-journalist, der har spastiske lammelser i armene.

Du kan se hele hendes tale HER.

Den slags lader Trumpen sjældent passere ubemærket. Så over tre tweets tager han til genmæle ved at kalde den ottedobbelte Golden Globe-vinder og tredobbelte Oscar-vinder (og 19 gange nominerede) Meryl Streep »en af Hollywoods mest overvurderede skuespillerinder« og en »Hillary-lakaj, der tabte stort« (selvom hun jo egentlig vandt majoriteten af stemmerne).

Han forklarer i øvrigt for Gud ved hvilken gang, at han altså ikke gjort grin af journalisten, da han ændrede sin stemme og viftede med armene under et vælgermøde i valgkampen. På æresord.

Se hele svadaen her:

Sponsoreret indhold
Sæt dit præg på fremtiden
På diplomingeniør-uddannelsen på DTU får du alle de værktøjer, du skal bruge, i samarbejde med spændende virksomheder. Læs mere her.
EKSTERNT LINK
DTU

Samtidig gik Trumps særlige rådgiver og tidligere kampagneleder Kellyanne Conway på Fox og beskyldte Streep for at »fremelske folks værste instinkter«.

Læs også: Meryl Streep holdt en fænomenal anti-Trump-tale under Golden Globes – med skælvende stemme