Hayao Miyazakis søn står bag serie om Astrid Lindgrens ’Ronja Røverdatter’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alle i Skandinavien kender Astrid Lindgrens søde roman om Ronja og Birk, men man kunne kun drømme om, at animationsmesteren Hayao Miyazakis legendariske Studio Ghibli (’Chihiro og Heksene’, ’Min Nabo Totoro’, ’Det levende slot’) ville tage fat i historien.

Det har de imidlertid gjort nu. Serien ’Ronja’ er produceret af Hayao Miyazakis søn Gorô Miyazaki, som blandt andet har stået bag ’Tales from Earthsea’, og som ser ud til at have sammenvævet Lindgrens venskabsromance og den karakteristiske japanske stil på spændende vis.

Studio Ghibli har flere gange adapteret bøger til film, blandt andet med ’Kiki den lille heks’ og ’Arriettys hemmelige verden’. Deres serie blev egentlig vist i Japan helt tilbage i 2014 – og har ligget på svenske STV – men nu har Amazon Prime taget den til sig med premiere 27. januar. Vi håber, at det også gælder den danske version af tjenesten.

Læs også: Vores bud på animationsmesteren Miyazakis afløsere 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af