Hollywood står bag Meryl Streep i fejde med Trump: »Overvurderet? Nej. Over stregen!«

Hollywood står bag Meryl Streep i fejde med Trump: »Overvurderet? Nej. Over stregen!«

I landsbyen Hollywood er Meryl Streep en hellig ko. Du rører hende bare ikke og dermed punktum. Det får Donald Trump lige nu at føle, idet snesevis af Hollywood-koryfæer korrigerer hans Meryl Streep-tweets ovenpå hendes Golden Globe-takketale i går.

Både George Clooney, Barbra Streisand og Stephen Colbert, foruden en lang række late night-værter og Hollywood-skuespillere, har kommenteret på at Trump kaldte Meryl Streep »overvurderet« og en »Hillary-lakaj, der tabte stort«.

George Clooney tog det med et smil gennem tårer i et interview med People Magazine.

»Det har jeg altid sagt om Meryl. Hun er måske den mest overvurderede skuespillerinde nogensinde. Hun og jeg arbejdede sammen på ‘Fantastic Mr. Fox’ som mand og kone og jeg kan fortælle dig, at selv som en kvindelig ræv, er hun overvurderet.« Efter et smil og kunstpause fulgte han op med et retorisk spørgsmål: »Burde du ikke være i færd med at lede landet?«

Barbra Streisand sagde i et interview med MSNBC:

»Vi har brug for mere venlighed og almen anstændighed i verden, og måden han reagerer på og hvordan han har et behov for at svare igen og fornærme alt og alle, der ikke er enig med ham, det er ret skammeligt. Hvad er det for et signal at sende til små børn, der ser fjernsyn og ser at det her er opførslen fra den snarlige præsident.«

Stephen Colbert havde naturligvis det sjove take på det. »Hør, Hr. Trump, du kan nægte at frigive dine skattepapirer, du kan foreslå at forbyde en hel religion, du kan flirte med en diktator, men at kalde Meryl Streep overvurderet? Nej. Over stregen!«

Også Conan O’Brien, James Corden og Seth Meyers havde en holdning til Donald Trumps genmæle.

Sponsoreret indhold
Kør lige til foråret i en DriveNow-bybil
Lige nu koster oprettelse kun 49 kr. – og du får du op til en times gratis kørsel, hvis du tager din første køretur indenfor en uge.
EKSTERNT LINK
DriveNow

Men hey, som det er vanen tro i det postfaktuelle samfund, så kommer der lige et plot twist: Donald Trump synes i virkeligheden ikke, Meryl Streep er overvurderet. Så sent som i 2015 sagde han følgende i et interview med The Hollywood Reporter: »Meryl Streep er også fin. Hun er også et godt menneske.«

Samtidig sidder Trumps enorme følge af tilhængere og griner ad »butt-hurt SJWs« og drikker af deres liberal tears-kaffekopper. Og det er så det politiske reality show, som vi allesammen kan glæde os til de næste fire år.

Læs også: Donald Trump sender Twitter-tirade mod Meryl Streep: Kalder hende overvurderet og lakaj