Nej, Vilde er ikke (nødvendigvis) hovedrollen i ‘Skam’ sæson 4

Nej, Vilde er ikke (nødvendigvis) hovedrollen i ‘Skam’ sæson 4

Alle ‘Skam’-fans er ved at gå ud af deres gode skind for at finde ud af, hvem der er hovedperson i sæson 4, og visse medier er åbenbart også ved at miste tålmodigheden og med denne også deres kritiske sans.

Tidligere på morgenen skrev avisen MX, at Ulrikke Falch – skuespilleren bag Vilde – for flere dage siden postede et billede på sin Instagram med teksten »jeg er hovedpersonen i sesong 4«. Avisen henviste til, at Falchs tekst nu var ændret til blot »4«, som man kan se nedenfor, men at medlemmer af den danske fangruppe Kosegruppa DK havde fanget et screenshot af den oprindelige tekst.

Men, men, men…

Det oprindelige screenshot kan ikke længere findes på Kosegruppa DK, og som det fremgår af flere kommentarer i gruppen, blev det postet af en falsk profil, som formodentligt hygger sig med at skabe falske rygter om ‘Skam’. Det er ikke første gang, sådanne falske rygter er blevet sat i omløb – men det er tilsyneladende første gang, at medier hopper i med begge ben.

Kommentarsporet på Ulrikke Falchs billede indikerer da heller ikke ligefrem, at hun skulle have skrevet direkte, at hun er næste sæsons hovedperson. Og ifølge flere kommentarer henviser teksten »4« i stedet til, at hun havde postet fire billeder i rap – 1, 2, 3, 4 – men slettede de foregående tre.

Offentliggørelsen af hovedpersonen er så stramt styret af Julie Andem og NRK, at det virker utænkeligt, at det skulle blive annonceret så lemfældigt af en skuespiller. Og det ville ikke ligne den Instagram-erfarne Ulrikke Falch at træde ved siden af i sådan en grad, at hun først skrev en så afslørende tekst for dernæst at ændre den.

Alt taler for, at hovedpersonen bliver annonceret via en trailer, ligesom i de foregående sæsoner. Det er bestemt ikke usandsynligt, at det faktisk bliver Vilde, men vores bedste bud er nu fortsat, at det er Sana, der står for tur.

Uanset hvad: Lad os huske at være kritiske over for ubekræftede rygter og billig billedmanipulation.

Læs også: Hovedpersonen i ‘Skam’ sæson 4 – fra favoritten til sparevalget og det forfængelige håb

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4

Et billede slået op af Ulrikke Falch (@ulrikkefalch) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af