Robert De Niro spiller Wall Street-skurken Bernie Madoff i ny teaser for HBO-filmen ‘The Wizard of Lies’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år gjorde ‘The Big Short’ et fornemt job udi at være lige dele underholdende Wall Street-drama og pædagogisk oplysningsprojekt om finanskrisen, og nu er endnu en film om det skæbnesvangre år 2008 og dets skurke og helte på trapperne – tilmed med Robert De Niro i hovedrollen.

HBO står bag dramaet ‘The Wizard of Lies’, hvori den aldrende stjerneskuespiller spiller børsmægleren, investeringsrådgiveren og finansmanden Bernie Madoff, der skabte overskrifter i hele verden, da han i 2008 blev arresteret for at have begået det måske største finansielle bedrag i USA’s historie. Den første teaser, som du kan se ovenfor, lover en dyster tone og drama for alle pengene.

Michelle Pfeiffer indtager rollen som Madoffs hustru, imens Barry Levinson instruerer. ‘The Wizard of Lies’ får premiere til maj, og mon ikke den også rammer HBO Nordic i en overskuelig fremtid.

Læs også: Se Cate Blanchett i 13 forskellige roller i traileren til ‘Manifesto’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af