»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Se Elisabeth Moss som rebelsk konkubine i første teaser til dramaserien ‘The Handmaid’s Tale’

Hulus kommende seriesatsning ‘The Handmaid’s Tale’ optræder på vores liste over de 20 tv-serier, vi ser mest frem til i 2017, og nu er første teaser for Margaret Atwood-serialiseringen landet for at vise præcis, hvad vi har at glæde os til. Det ser ærligt talt ret spændende ud.

Elisabeth Moss (‘Mad Men’, ‘Top of the Lake’) spiller konkubinen Offred, der i et mandsdomineret totalitært regime påtvinges tilværelsen som konkubine i et forsøg på at holde Jordens befolkning kvantitativt ved lige. Som vi ser i teaseren, fratages Offred sit navn, sin frihed og tilmed sin datter, og i serien følger vi hendes kamp for at undslippe regimet og genfinde datteren.

I biroller ses blandt andre Samira Wiley, bedre kendt som Poussey fra ‘Orange Is The New Black’, Alexis Bledel, bedre kendt som Rory i ‘Gilmore Girls’, samt Ann Dowd, der har gjort god figur i blandt andet ‘The Leftovers’.

‘The Handmaid’s Tale’ får premiere på Hulu den 26. april, men skulle gerne ramme Netflix også.

Læs også: Guide: Det skal du streame i januar – fra Sherlock Holmes til Slenderman