Se Idris Elba i britisk borgerretighedskamp i traileren til Oscar-vinders miniserie ’Guerrilla’

En af 2017’s helt store seriesatsninger er ’Guerrilla’, som er skrevet af Oscar-vinder John Ridley (’12 Years A Slave’, ’American Crime’), som også instruerer de to første afsnit.

’Guerrilla’ er en miniserie på seks afsnit, som tager os til England i 1971 og tager udgangspunkt i en dramatisk kærlighedshistorie sat i et turbulent England, hvor politiet slår hårdt ned på sorte. Vi følger et par spillet af Freida Pinto (’Slumdog Millionaire’) og Baboo Ceesay (‘Eye in the Sky’), der former en radikal aktivistisk modstandsbevægelse efter at have befriet en politisk fange.

Parret engagerer sig helhjertet ind i de sortes rettighedskamp og kæmper mod kontraspionageenheden Black Power Desk, der gik efter sorte aktivister.

Selvom Idris Elba kører med karriereklatten på filmområdet (snart aktuel i Nikolaj Arcels storfilm ’The Dark Tower’), lover det godt, at han igen har kastet sin kærlighed over en titel på det felt, hvor han slog igennem med ’The Wire’ og ’Luther’. Han spiller en af parrets affilierede, der ud fra traileren at bedømme hører til i den mere moderate ende af borgerrettighedskampen.

Serien får premiere 12. april i England.

Læs også: De 20 mest ventede nye serier i 2017

Annonce