Se Maisie Williams i traileren til Netflix’ alternative superheltefilm ’iBoy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter film som ’Amanda Knox’, ’Tallulah’ og ’Beasts of No Nation’ tilføjer Netflix endnu en film til familien. ’iBoy’, som er instrueret af Adam Randall, er en actionpræget teenfilm med Maisie Williams (Arya i ’Game of Thrones’) og Bill Milner i hovedrollerne.

Filmen udspiller sig i Londons mørke, hvor Tom bliver overfaldet af en lokal bande. Efter at have ligget i koma vågner han og opdager, at hans iPhone har efterladt små fragmenter i hans hjerne.

’iBoy’ følger derfra den klassiske nørd-bliver-til-superhelt-historie, da iPhone-fragmenterne giver ham mulighed for at hente al information, der ligger på internettet, til hans hjerne. I bedste sci-fi-stil udvikler han superkræfter, der transformerer ham fra ung og uskyldig til en hævngerrig cyborg. Han beslutter sig nemlig for at tage hævn mod den bande, som overfaldt ham.

Filmen får også flettet en sød teenromance ind, da banden har kidnappet Maisie Williams rolle Lucy, som Tom har et godt øje til.

’iBoy’ har premiere på Netflix til januar.

Læs også: Seneste celebrity-læk: Maisie Williams’ private billeder spredt online

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af