Shia LaBeouf anholdt live midt i Trump-projekt efter nynazistisk provokation

Shia LaBeouf anholdt live midt i Trump-projekt efter nynazistisk provokation

Siden Donald Trumps indsættelse har Shia LaBeouf arrangeret et livestreamkamera, der 24 timer i døgnet sender fra Museum of the Moving Image i New York. Projektets navn er He Will Not Divide Us og er ligeledes det mantra, som deltagere i performanceprojektet opfordres til at messe ind i kameraet.

Men fra starten er mantraet blevet udfordret og deltagerne og i særdeleshed Shia LaBeouf forsøgt splittet. Første eksempel var, da en Trump-tilhænger (og ifølge en uofficiel konto for projektet en tilhænger af et hvidt overherredømme) forsøgte at snige sine budskaber ind i livestreamen.

Nu er projektets hovedperson imidlertid blevet anholdt for at skubbe den nazi-sympatiserende live-troll, der står bag videoen herunder. Shia LaBeouf er i øvrigt af jødisk afstamning.

Sponsoreret indhold
Original, brutal og stjernespækket thriller
’12 Years a Slave’-instruktøren Steve McQueen er tilbage med den anmelderroste, hæsblæsende heist-film ‘Widows’. Find billetter og spilletider her.
Nordisk Film

Ifølge TMZ skal han også have kradset ham i ansigtet og hevet ham i halstørklædet. Det førte i al fald onsdag aften til Shias anholdelse på livekamera.

Indtil videre lykkes projektet med at udstille kløften i det amerikanske samfund.

Du kan se, hvad der foregår lige nu lige HER. Momentvis stærke sager.

Læs også: Shia LaBeoufs seneste kunstprojekt er en fire år lang Trump-kommentar