St. Vincent filmdebuterer med horror-antologien ‘XX’ instrueret udelukkende af kvinder

Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images

St. Vincent er bedst kendt for sine evner med en guitar, men evnerne rækker langt videre: Radiovært, kønsforkæmper og nu også filminstruktør. Sidstnævnte demonstrerer hun med sin spillefilmsdebut i form af horror-antologifilmen ‘XX’.

‘XX’ består af fire segmenter, der umiddelbart ikke har nogen sammenhæng og St. Vincent – eller Annie Clark som hun retteligt hedder – har i samarbejde med Roxanne Benjamin skrevet og instrueret det segment, der hedder ‘The Birthday Party’.

Det er killer kvinder, der står bag alle fire segmenter. Den første trailer er ude nu og filmen får premiere på Sundance Festival i år. Den 17. februar kommer den til udvalgte streamingtjenester og iTunes.

Læs også: St. Vincent springer ud som horror-instruktør på kommende filmprojekt