Trevor Noah kritiserer overraskende Meryl Streeps Golden Globe-tale

Meryl Streeps Golden Globe-tale blev showets suverænt mest omtalte. Med et budskab om respekt og empati tog hun blandt andet udgangspunkt i et af Donald Trumps mange uheldige øjeblikke, hvor han hånligt imiterede en spastisk journalist.

Trump svarede igen over Twitter, hvor han kaldte Streep for overvurderet, og talen fik kritik fra adskillige højreorienterede medier. Men siden bakkede en lang række store skuespillere og late night-værter op om Streep og hendes budskab.

Man kunne måske tænke, at også Trevor Noah fra det normalt venstredrejede ’The Daily Show’ ville bakke op om Streep, men Noah overraskede, da han kom med en kritik af Streeps tale, som starter 3.55 inde i videoen ovenfor.

Han starter godt nok med at rose hendes tale, som han kalder kraftfuld. Dog sammenligner han Streep med hendes falskklingende operasanger i den aktuelle film ’Florence Foster Jenkins’ og kalder hende tonedøv i forbindelse med udtalelsen om, at hvis alle udskældte grupper blev smidt ud af USA, ville Hollywood ikke eksistere, og der vil kun være fodbold og mixed martial arts at se på tv.

Ifølge Trevor Noah nedgør hun dermed de folk, der ser sport og kampsport i fjernsynet. »Du behøver ikke understrege din egen pointe ved at skide på andres ting«, påpeger han.

Læs også: Se Meryl Streeps Golden Globe-tale