Video fra Disney bekræfter, at alle Pixar-film er forbundet

Video fra Disney bekræfter, at alle Pixar-film er forbundet

Hvis du ikke har hørt om ‘The Pixar Theory’, så sæt dig lige ned og forbered dig på, at få din hjerne blæst bagud af kraniet.

Filmkritikeren med det tørstige navn Jon Negroni har siden 2013 bygget på en teori om, at alle Pixar-film foregår i det samme univers på forskellige tidspunkter. Han har forsøgt at stykke en tidslinje sammen, hvor det vil give mening, at både ‘Brave’, ‘Toy Story’, ‘Monsters Inc.’ og ‘Wall-E’ har fundet sted på samme planet.

Det er virkelig fascinerende læsning, som du kan finde HER. Det er lang, men underholdende læsning, der nyligt er blevet opdateret med Pixars seneste tre film ‘Inside Out’, ‘The Good Dinosaur’ og ‘Finding Dory’.

Det er dog stadig en lidt søgt tanke, at Pixar har sat sig ned og defineret et fantasiunivers, ja, en enkelt planet, hvor alle deres film foregår. Men med en video på ‘Toy Story’s Facebook-side har de næsten bekræftet teorien eller i hvert fald pustet til rygterne. I videoen gennemgår de alle de forbindelser, der er mellem de mange animationsfilm og at de ikke bare er tilfældige ligheder.

I hvert fald bekræfter videoen at Dug fra ‘Up’ er med i ‘Ratatouille’, restauranten fra ‘Ratatouille’ er med i ‘Cars’, en af bilerne fra ‘Cars’ er med ‘The Incredibles’, og så videre og så videre. Der er altså ikke langt til, at Disney har bekræftet ‘The Pixar Theory’. Mind. Blown.

Dermed udvider Pixar lige sin målgruppe fra børn og voksne til konspirationsteoretikere.

Læs også: Sammenklip viser alle Pixars skjulte referencer til filmklassikere

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.