Armie Hammer må ikke røre sig ud af flækken i første trailer til single location-thrilleren ‘Mine’

Der er noget intimt og ekstremt ved filmfortællinger, der foregår ét sted. Single location-film som ‘Rear Window’ og ’12 Angry Men’ er et par af de klassikere, der excellerede i disciplinen, mens nye film som ‘127 Hours’, ‘Buried’ og ‘Locke’ også gjorde en hæderlig indsats for at holde dramaet i gang trods det klaustrofobiske udgangspunkt.

I den kommende film ‘Mine’ burde termen single location dog nærmest ændres til single spot. Her finder vi en soldat fanget i ørkenen i 52 timer, mens han venter på hjælp. Han kan ikke selv vandre ud af det skoldhede helvede, da han er omringet af miner.

‘Mine’ er instrueret af makkerparret Fabio Guaglione og Fabio Resinaro, der begge spillefilmdebuterer med denne krigsthriller. Tom Cullen (‘Weekend’) og Annabelle Wallis (‘Annabelle’) er begge at finde på rollelisten, hvis store trækplaster dog er Armie Hammer i hovedrollen som soldaten.

Hammer har høstet stor opmærksomhed for sin rolle i den Sundance-hypede ‘Call Me By Your Name’ og er nu aktuel på Berlinalen i ‘Final Portrait’. Med ‘Mine’ på vej til biograferne er der tale om lidt af en opblomstring for den 30-årige skuespiller.

‘Mine’ får premiere i USA den 7. april, men har endnu ikke en dansk premieredato.

Læs mere: Vi har set filmen, der bliver kaldt en revolution for homokærlighed på lærredet