Charlie Hunnam og Robert Pattinson kæmper for deres liv i junglen – se første lange trailer til ‘The Lost City of Z’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 1925 forsvandt den opdagelsesrejsende brite Colonel Percival Fawcett, mens han gennemsøgte Amazona-junglen for at finde nye civilisationer. Hans rejse gennem junglen har den omstridte instruktør James Gray (‘We Own the Night’, ‘The Immigrant’) filmatiseret, og i april lander ‘The Lost City of Z’ i de amerikanske biografer.

Percival (Charlie Hunnam) forlader kone (Sienna Miller) og barn (Tom Holland) for at hellige sig jagten på nyt liv i junglen. De videnskabelige kolleger omkring ham skuler skævt til projektet om at finde ‘de vilde’, men i selskab med Henry Costin (Robert Pattinson) begiver han sig alligevel ud på sit livs eventyr – koste hvad det vil. Efterhånden finder han sig dog meget dybt inde i junglens dyb med spyd flyvende gennem luften fra alle sider.

Den første lange trailer til filmen lover et stort drama fra Gray og et betydeligt karrierestop for ‘Sons of Anarchy’s Charlie Hunnam, der også står over for at skulle spille med i Michael Noers genindspilning af ‘Papillon’.

‘The Lost City of Z’ har endnu ikke en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af